Brannmester – Longyearbyen brann og redning

Longyearbyen Brann og redning har ledig 100 % fast stilling som Brannmester. For aktuelle søkere anbefales å lese våre årsrapporter for å få et innblikk i drift og organisering av Longyearbyen brann og redning, se www.lokalstyre.no/brann-og-redning.

Utlyst  21.05.21
Søknadsfrist  13.06.21
Selskap  Longyearbyen lokalstyre
Stillingstype  Fast ansatt
Lokasjon  Brann og redning

 

Geir Hekne, Brannmester
[email protected]
Mobil  918 383 07

 

Longyearbyen ligger på Svalbard, midt i en variert og vakker arktisk natur med gode muligheter for friluftsliv. Longyearbyen er et moderne tettsted med ca. 2200 innbyggere og har et godt tjenestetilbud med bla. full barnehagedekning, svømme-/idrettshall og et variert forenings-, idretts- og kulturliv. Longyearbyen lokalstyre har oppgaver som er tilnærmet lik det en kommune har på fastlandet, og styres etter tilsvarende regelverk som for kommunene.

Brann og redning er Longyearbyens brann og redningskorps. Enheten består av 24 personer, 4 personer på heltid, og 20 deltidsmannskaper. Mannskapene er fordelt på 5 vaktlag. De går en dreiende vaktsyklus med en uke på vakt, hver 5. uke. Samtlige brannmannskaper er oppsatt med personsøkere. Brann og redning drifter ambulansetjenesten, i hht avtale med Longyearbyen sykehus.

 

 

Del stillingen

Selskap

Longyearbyen lokalstyre

Kategorier

Kontaktinfo

Lokasjon

  • Longyearbyen

Søknadsfrist

Juni 13, 2021