Gjemnes kommune

 

Gjemnes kommune Utvikling og drift – Vi søker en engasjert og dyktig kollega

Driftsleder

 

Det er ledig 100 % fast stilling som driftsleder innen veg, vann -og avløpsledninger. Stillingen rapporterer til kommunalsjef utvikling og drift. Dette er en jobb for deg som liker å arbeide både ute og inne med samfunnsviktige tekniske installasjoner og dokumentasjon, og som trives med å yte service. Som ansatt i Gjemnes kommune blir du en del av et engasjert og fremtidsrettet fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap, og jobber tett sammen. Du vil jobbe både selvstendig og i team, og bli tillagt ansvar for den jobben du utfører. Spennende, interessante og varierte arbeidsoppgaver med god personlig utvikling.

Teknisk driftsavdeling har ansvar for de tradisjonelle viktige tekniske samfunnsoppgaver som vannforsyning, avløpsanlegg, kommunale veger, grøntanlegg og kommunale bygg. Teknisk driftsavdeling er også en sentral aktør i forhold til by-, tettsteds-, tomte- og næringsutvikling. Avdelingen bidrar hver dag til at kommunens innbyggere og næringsliv får levert servicetjenester av høy kvalitet på en effektiv og trygg måte.

Om kommunen

Gjemnes kommune er en organisasjon i utvikling, og nå har vi bruk for din kompetanse. Vi har et godt og trivelig arbeidsmiljø, der verdibasert ledelse bygd på lagånd, ansvarliggjøring, lojalitet og brukerfokus ligger til grunn for virksomheten. Gjemnes kommune har 2600 innbyggere og ligger sentralt plassert midt imellom Kristiansund og Molde med god bussforbindelse til begge byer. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser med rike muligheter for friluftsliv i alle årstider.

Arbeidsoppgaver:

Fagansvarlig VA
Planlegging, prioritering og oppfølging av daglig drift på driftsavdeling
Årlig rapportering til tilsynsmyndigheter
Oppdatering, oppfølging og kvalitetssikring av prosedyrer, rutiner, tekniske løsninger
Saksbehnadling knyttet til VA-anlegg
Innmåling og oppdatering av kommunens VA-kartverk
Rådgivning og forvaltning innenfor fagområdet, deltakelse på enhetens prosjekter
Andre driftsrelaterte oppgaver kan påregnes – det er viktig å kunne bidra til å løse fellesoppgaver etter behov

Kvalifikasjoner:

Utdanning fra fagskole/høyskole med faglig bakgrunn innen VA
Ønskelig med praktisk erfaring innen fagområdet
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
God IKT kompetanse
Førerkort klasse B er et krav
Kjennskap til relevante lover og forskrifter
Personlig egnethet tillegges vekt

Egenskaper:

Selvstendig, strukturert, intiativrik
Har god dokumentasjons- og økonomiforståelse
Resultat- og løsningsorientert
God og tydelig kommunikasjonsstil
Serviceinnstilt og beslutningsdyktig
Utadvent, fleksibel, positiv
Gode samarbeidsevner
Ønsker å bidra med faglig utvikling på avdelingen og god arbeidsmiljø
Personlige egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

Spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver, ingen dager er like
Stor selvstendighet i arbeidet
Et godt og uformelt arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer
Gunstig pensjonsordning, yrkesskade- og gruppelivsforsikring
Lønn etter avtale

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen forøvrig. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, eller minoritetsbakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

 

Søk på stillingen her.

Referansenummer: 23/1517

Fylke: Møre og Romsdal

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Arbeidstid: Dag

Søknadsfrist: 16.02.2024

Tiltredelse: Etter avtale

Arbeidssted: Gjemnes kommune

 

Kontaktpersoner:

Siri Ask Fredriksen

tlf: +47 419 00 996

 

Hjemmeside:

 
Adresse:

Nordmørsvegen 24 6631 Batnfjordsøra

 

Om kommunen

Gjemnes kommune ligger på Nordmøre sentralt plassert midt mellom Kristiansund og Molde i Møre og Romsdal. Gjemnes har ca. 2600 innbyggere og et areal på ca. 381 km2. Kommunesenteret ligger i tettstedet Batnfjordsøra hvor Batnfjord skule befinner seg. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser med rike muligheter for friluftsliv i alle årstider. Vi har godt arbeidsmiljø, der verdibasert ledelse bygd på lagånd, ansvarliggjøring, lojalitet og brukerfokus ligger til grunn for virksomheten.

Batnfjord skule er grunnskole og voksenopplæring med 44 ansatte. Barne- og ungdomsskolen har ca. 230 elever og voksenopplæringa har ca 50 elever. Høsten 2021 ble skolen renovert og påbygd. Vår visjon er: «Vi lar flammen brenne!» Vi ønsker å være en skole som bidrar til å gi elevene godt selvbilde, elever som er trygge i samhandling med andre, elever som er reflekterte med kompetanse og lyst til videre utdanningsløp. Vi er del av Oppvekstnettverk Nordmøre og er underveis i læringsløype om inkluderende praksis og spesialundervisning med fokus på matematikk. Vi er del av prosjekt innen programmering, inkluderende skolehverdag og læring i friluft. Opplæringsmålet er bokmål.

 

Del stillingen

Selskap

Gjemnes kommune

Kategorier

Kontaktinfo

  • Anzhelika Petrenko
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: mob: +47 414 28 315

Lokasjon

  • Gjemnes

Søknadsfrist

Februar 16, 2024