banner

 

HR-medarbeider (rådgiver/spesialkonsulent)

 

Lillehammer kommune

HR og organisasjonsenheten søker en HR-rådgiver som trives med å jobbe i hele bredden av HR-faget. Vi ønsker å styrke vår faglige kapasitet innen HMS og IA, med fokus på omstilling, endring og resultater. Enheten leverer tjenester til hele organisasjonen, både operative og strategiske oppgaver. Organisasjonen har en lederplattform med fokus på mestringsorientert og tillitsbasert ledelse. Lillehammer kommune er en organisasjon som er i utvikling og omstilling. Arbeidsoppgaver og ansvar vil kunne endre seg, noe som også vil kunne gi deg mulighet til å jobbe variert. Enheten består per i dag av 7 ansatte. Lillehammer kommunes verdier er TILLIT, PROFESJONALITET, og RESPEKT.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:05.01.2024
Arbeidsgiver:Lillehammer kommune
Sted:LILLEHAMMER
Stillingstittel:HR-medarbeider (rådgiver/spesialkonsulent)
Stillinger:1
Heltid / Deltid:Heltid
Ansettelsesform:Fast
Stillingsprosent:100
Webcruiter-ID:4737444139

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil ha hovedvekt innen HMS og Inkluderende arbeidsliv. Oppgavene vil spenne fra enkeltsaker til organisasjonsutviklingssaker. Du vil jobbe med forebyggende IA, sykefraværssaker, personalsaker, konflikthåndtering, lede og/eller fasilitere prosesser, og saksbehandling.

Kvalifikasjoner

Utdanning innen HR/organisasjons- og psykologifag på masternivå. Bachelor i kombinasjon med relevant tilleggsutdanning og erfaring vil bli vurdert.
Utdanning og/eller erfaring innen arbeidsrett er ønskelig
Kunnskap om avtaleverk i offentlig sektor, gjerne KS-området
Relevant erfaring innen HR-området er ønskelig
Prosesslederkompetanse er ønskelig
Interesse for digital utvikling og transformasjon
Kommuniserer godt både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner, jobber godt i team, men også er selvstendig. Du er analytisk og ser helhet, og evner å stille krav og å skape resultater gjennom andre. Du står stødig og trives godt med å jobbe med krevende saker. Du trives med å holde deg faglig oppdatert. Komplementære egenskaper i forhold til teamet tillegges vekt.

Vi tilbyr

Mulighet for utfordrende og interessante arbeidsoppgaver. Kompetente kollegaer, som er opptatt av utvikling, kompetansedeling – og læring. Mulighet for relevant etter og videreutdanning etter nærmere avtale. Stillingen lønnes som spesialkonsulent (bachelor) eller rådgiver (høyere akademisk utdanning/masternivå).

 

Søk på stillingen her.

 

Adresse:Storgata 51, 2609 LILLEHAMMER, Norge

Kontaktinformasjon

Sidsel Brath, HR-sjef
Telefon:  920 92 837

 

Lillehammer kommune skal i størst mulig grad avspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, kulturell og etnisk bakgrunn. Ansettelsen skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter som følger av lov, tariffavtaler og reglement. Ifølge Offentlighetsloven § 25 kan søkers navn bli offentliggjort, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkeren vil i så fall bli forespurt om dette. Attesterte kopier av vitnemål og attester kan legges elektronisk ved søknaden eller tas med ved et eventuelt intervju.

Vil du vite mer om hvordan det er å bo og arbeide i Lillehammer-regionen, og se andre jobbmuligheter, trykk her

 

Del stillingen

Selskap

Lillehammer kommune

Kategorier

Kontaktinfo

Ingen kontakt lagt til

Lokasjon

  • Lillehammer

Søknadsfrist

Januar 5, 2024