HR-sjef (søknadsfrist 16.03)

 

 

HR-sjef – Organisasjonsavdelingen

 

Vi benytter rekrutteringsfirmaet ActivePeople i denne rekrutteringsprosessen. Mer informasjon om stillingen, og elektronisk søknadsskjema finner du på Activepeople sine hjemmesider, eller du kan følge denne lenken: Lenke til ledig stilling som HR-sjef.

http://www.activepeople.no

Bilderesultater for active people logo norge

 

Søknadsfrist: 16.03.2020

 

Arbeidsgiver: Grimstad
Sted: Grimstad
Stillingstittel: HR-sjef
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent:100
Webcruiter-ID: 4204810698
Stillinger: 1

Arbeidssted Arendalsveien 23, 4878 Grimstad

 

Kontaktinformasjon

Olav Kavli, Kommunalsjef
+47 417 71 111

 

Velkommen til Grimstad kommune!

Mennesker med ideer og tro på framtiden har gjort Grimstad til en kommune som er preget av en sterk maritim sektor, et IKT-miljø som er verdensledende på sine felt, mange småbedrifter, et framtidsrettet utdanningsmiljø og en offensiv landbruksnæring.
Grimstad er i tillegg en universitetsby og en teknologiby, som har tett samarbeid med næringslivet i kommunen og regionen.
«Skjærgårdsbyen Grimstad» har store områder som er disponible for fastboende og gjester, og gjennom «Sykkelbyen Grimstad» er det et godt utbygd nett av sykkelstier for sykling til jobb, for tur og trening.
Grimstad kommune er en kunnskapsbedrift hvor medarbeiderne utgjør den viktigste ressursen. Våre verdier er mot, åpenhet, redelighet og respekt. Verdiene skal gjenspeiles i møte med medarbeidere og innbyggere.
Grimstad kommune ønsker et mangfold blant våre ansatte, vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, alder, nedsatt funksjonsevne eller hull i CV’en.

Kommunen arbeider for å bli en heltidskommune og ansetter derfor fortrinnsvis i hele stillinger.

I henhold til offentlighetslovens paragraf 25. gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om unntak fra offentlighet.

For stillinger som arbeider direkte med barn, må det foreligge tilfredsstillende politiattest, jf. Barnevernloven § 6-10, opplæringslova § 10-9 og barnehageloven § 20. Krav om tilfredsstillende politiattest gjelder også for ansatte som yter tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven, jf. § 5-4

 

Del stillingen

Selskap

Grimstad kommune

Kontaktinfo

  • Olav Kavli
  • Tittel: Kommunalsjef
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: +47 417 71 111

Lokasjon

  • Grimstad

Søknadsfrist

Mars 16, 2020