Spesialpedagog/lærer

Ved Karasjok skole er det ledig 100 % engasjement stilling som spesialpedagog/lærer frem til 30.06.2023. Tiltredelse snarest. Stillingen …

 

Kárášjohka-Karasjok

 

Heltid

 

Søknadsfrist 30.03.2021

 

 

Undervisningsstilling

Ved Karasjok skole kan det bli ledige vikariat undervisningsstillinger for frem til 18.06.2021. Tiltredelse snarest. …

 

Kárášjohka-Karasjok

 

Heltid

 

 

 

Miljøterapeut

Ved Karasjok skole er det ledig 100 % miljøterapeut stilling frem til 30.06.2023. Tiltredelse snarest. Stillingen kan eventuelt deles i 2 – …

 

Kárášjohka-Karasjok

 

Heltid

 

Søknadsfrist 30.03.2021

 

 

Kárášjoga gielda Karasjok kommune er en samisk kommune som grenser mot Finland. Kárášjoga gielda Karasjok kommune er Norges nest største kommune i areal og har ca. 2700 innbyggere hvorav 80 % av befolkningen er samisktalende. Kommunen har ca. 320 medarbeidere i organisasjonen. I kommunen har vi mange sentrale samiske institusjoner.

Kommunen har et aktivt kulturliv med tilbud innen idretts- og friluftsliv, kultur og historie, barne- og ungdomsaktiviteter, kunst, musikk.

Karasjok kan også tilby et unikt friluftsliv, Norges beste lakseelv, rype-/elgjakt, isfiske og en rik flora og fauna med rike naturressurser.

Karasjok kommune er en del av forvaltningsområdet for samisk språklov, hvor samisk er et offisielt språk i tillegg til norsk. Det kan også være ønskelig med annen språkkompetanse. Søkere bes derfor om å oppgi sine språkkunnskaper.

 

 

Del stillingen

Selskap

Karasjok kommune

Kategorier

Kontaktinfo

  • Se kontaktinformasjon pr utlysing.
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf:

Lokasjon

  • Karasjok

Søknadsfrist

Mars 30, 2021