Kulturskulerektor / kulturskulærar (søknadsfrist 14.04)
Vik kommune har i underkant av 2700 innbyggjarar. Hovudnæringane er landbruk og industri, i tillegg til reiseliv og andre tenesteytande næringar. Vik ligg ved innfallsporten til Stølsheimen landskapsvernområde og er ein av fire vertskommunar for Nærøyfjorden verdsarvområde. Kommunen er elles kjend for eit rikt organisasjonsliv med gode og varierte tenestetilbod. Tenestemålet er nynorsk.
Vik kommune er ein stor arbeidsplass med om lag 320 tilsette fordelt på ca 257 årsverk og eit brutto driftsbudsjett på 220 mill.kr.
Kulturskulerektor/kulturskulelærar- Vik kommune
Vil du vera med å forma kulturlivet i Vik kommune?
Me har ledig inntil 100% stilling som kulturskulerektor i Vik kommune frå hausten 2020 og søker ein person som gjennom denne interessante jobben kan få vera med å vidareutvikla kulturlivet i kommunen. Kulturskulen har i overkant av 60 barn og ungdommar som får opplæring. Me driv med instrumental- og vokalopplæring i musikk, musikkterapi, dans, visuell kunst og arrangerer UKM. Kulturskulen samarbeider tett med skulane og andre aktørar på kulturfeltet i alle dei fem bygdene i kommunen. Vik kulturskule har om lag 2,4 årsverk og held til i eigne kulturskulelokale i Vik.
Arbeidsoppgåver
- Stillinga som kulturskulerektor er delt i to der 30% er kulturfagleg, pedagogisk og administrativ leiing av Vik kulturskule.
- Ein deltek i leiargruppa i oppvekstsektoren for å styrka samarbeidet med grunnskulen og andre tverrfaglege einingar det er aktuelt å samarbeida med. Sakshandsaming, personal- og økonomiansvar ligg i stillinga. Som kulturskulerektor skal ein vera pådrivar for å utvikla kulturskulen gjennom dagleg drift og prosjektarbeid.
- Den resterande delen av stillinga skal nyttast til undervisning av elevar. I hovudsak er behovet innanfor vokal, gitar, piano, og band.
- Som kulturskulerektor i Vik kommune får ein høve til å utvikla seg som leiar gjennom tett dialog med leiaren sin, gjennom samarbeid på tvers med andre tenesteleiarar og som ein del av kommunen si tenesteleiargruppe med fire samlingar i året.
Kvalifikasjonskrav
- Det er ønskjeleg med høgare kunstfagleg utdanning i utøvande og /eller skapande kunstfag, tilpassa undervisningsoppgåvene for stillinga. Som eit minimum er det krav til tre års kunstfagleg utdanning og det er krav om praktisk pedagogisk utdanning. Alternativt faglærarutdanning med minimum 120 studiepoeng kunstfag.
- Ein søker etter personar med leiarerfaring og kunnskap om kulturskuleområdet. Erfaring frå arbeid med kunst og kultur, barn og ungdom vert vektlagt. Gode evner til å kommunisere både skriftleg og munnleg.
Personlege eigenskapar
- Kreativ og utviklingsorientert.
- Gode samarbeidsevner, fleksibilitet og omstillingsevne.
- Leiarerfaring og leiareigenskapar.
- Personlege eigenskapar vert vektlagt.
Løns- og tilsetjingsvilkår
- Løn etter kommunalt avtaleverk.
- Kommunen har gode forsikrings- og pensjonsordningar.
- Den som vert tilsett må levera politiattest og helseattest av ny dato.
Andre opplysningar
Vik kommune praktiserer meiroffentlegheit. Dersom du ikkje ynskjer at namnet ditt skal offentleggjerast, må du grunngje dette i søknaden.
Søknadsprosedyre
Alle søknader på ledige stillingar i Vik kommune skal registrerast elektronisk. Dersom du treng hjelp med søknaden, kan du ta kontakt med Tenestetorget på tlf. 57 69 82 00.
Søknadsfrist 14.04.20
Vår ref497
Merk søknad
Fakta
Selskap Vik kommune
Stilling Avdelingsleiar
Stillingstype Fast
Lokasjon Oppvekst og barnevern
Kontakter
Bjarnhild Samland, Kommunalsjef oppvekst
bjarnhild.samland@vik.kommune.no
Mobil 971 95 263
Førstekonsulent / seniorkonsulent, seksjon for eksamen og vitnemål
Vil du være med å bidra til gjennomføring og utvikling av god eksamensadministrasjon ved Nord universitet?
Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 12.000 studenter og 1.400 ansatte fordelt på ni studiesteder.
Seksjon for eksamen og vitnemål er en enhet i studieavdelingen ved universitetets fellesadministrasjon. Seksjonen har 21 ansatte fordelt på 4 studiesteder, og ledes av kontorsjef som rapporterer til studiedirektøren. Seksjonen har ansvar for eksamen, vitnemål og en del andre studieadministrative oppgaver.
Om stillingen
Ved Nord universitet, seksjon for eksamen og vitnemål, er det ledig 100% fast stilling som førstekonsulent/ seniorkonsulent.
Stillingen har kontorsted Bodø.
Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene er i hovedsak innenfor fagområdet eksamen, som er et spennende område under stadig utvikling. Stillingen vil også kunne få en del andre oppgaver i seksjonen. Innen fagområdet eksamen ligger blant annet følgende oppgaver:
Eksamensplanlegging
Ordinær og digital eksamensavvikling
Veilede studenter og ansatte i spørsmål om eksamen
Saksbehandling av søknader og klager
Utviklingsoppgaver og kvalitetssikring av prosesser og rutiner for fagområdet eksamen
Løpende driftsoppgaver
Hvilke oppgaver den som blir ansatt får, vil avhenge av kompetansen både til den nyansatte og eksamensteamet totalt. Arbeidsoppgavene vil kunne endres etter seksjonens behov.
Kvalifikasjonskrav
For ansettelse i stilling som førstekonsulent kreves relevant utdanning fra universitet eller høyskole, bachelorgrad eller tilsvarende. Videre vil det normalt kreves relevant praktisk arbeidserfaring i forhold til fagfeltet og stillingens innhold. Lang og relevant praksis kan kompensere for deler av utdanningskravet.
For ansettelse i stilling som seniorkonsulent er det i tillegg en forutsetning med omfattende relevant erfaring og spesialkompetanse på høyt nivå tilpasset stillingens funksjoner.
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Gode IT-ferdigheter
Øvrige kvalifikasjoner og personlig egnethet
Erfaring fra universitets- og høyskolesektoren og det studieadministrative systemet FS vil bli vektlagt
Erfaring fra offentlig forvaltning, herunder saksbehandlig av søknader og klager
Kjennskap til øvrige datasystem vi bruker vil bli vektlagt, herunder Public360, Inspera og Urkund
Evne til å arbeide systematisk, strukturert og selvstendig
God relasjonskompetanse, fleksibel og løsningsorientert
Utviklingsorientert
Ha god formidlingsevne, både muntlig og skriftlig
Personlig egnethet vil bli tillagt vekt
Vi kan tilby
Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ, kode 1408 førstekonsulent (kr. 449 300 – 488 000) alternativt 1363 seniorkonsulent (kr. 449 300 – 513 600). Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner.
Fra lønnen går lovfestet innskudd i Statens pensjonskasse.
God låne-, forsikrings- og pensjonsordning i Statens pensjonskasse
Kreativt og kollegialt arbeidsmiljø
En arbeidsplass i stadig utvikling
Fleksibel arbeidstid
Aktivt bedriftsidrettslag
Generell informasjon
Den som ansettes må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingene. Det tas forbehold om endringer i ansvars- og arbeidsområdet som følge av framtidige organisasjonsendringer ved Nord universitet.
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Nord universitet oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV`en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale for Hovedavtalen i Staten.
Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til anonymiserte registeringsformål.
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.
Kontakt
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Kontorsjef Brynjar Jørstad, brynjar.jorstad@nord.no, tlf 47 32 89 72.
Søknad
Søknad m/cv kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk innen 25.07.2019. Bruk gjerne vitnemålsportalen for å dokumentere utdanning.
All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.
Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.
Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.