Lærerstillinger 2020/21 (søknadsfrist 01.03)

 

Ledige lærerstillinger

 

Oppvekst, Lindesnes kommune

Lindesnes kommune har ni barneskoler og fire ungdomsskoler. To av ni barneskoler ligger under oppvekstsenteret i Laudal/Bjelland mens en barneskole og ungdomsskole tilhører oppvekstsenteret Øyslebø/Heddeland. Begge oppvekstsentrene har i tillegg hver sin barnehage.

Kommunen har et eget innføringstilbud for minoritetspråklige på mottaksskole tilhørende Lindesnes Læringssenter. I tillegg har kommunen en egen avdeling for elever med nedsatte funksjonsevner, samt opplæringstilbud for elever utenfor klassens ordinære ramme.

Skolene i Lindesnes leverer gode læringsresultater, og har over flere år jobbet godt med lesing og læringsmiljø. Vi er likevel opptatt av å forbedre oss, og har nå særlig fokus på tidlig innsats, pedagogisk analyse, lesing, digitale ferdigheter og videreutvikling av gode og trygge læringsmiljø. I dette arbeidet skal skoleledelsen blant annet legge til rette for lærende møter, og her er det viktig at alle lærerne bidrar aktivt og forplikter seg inn mot endringsarbeidet.

Fra 1. august 2020 er det ledig:

1. Et antall faste lærerstillinger.
2. Et antall lærervikariater avhengig av antallet permisjoner.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter utviklingsorienterte lærere som samlet skal dekke de fleste fag på barne- og ungdomstrinnet. Per i dag er det behov for lærere med følgende fag på barnetrinnet: norsk, matematikk, engelsk, kroppsøving, mat & helse og musikk.

På ungdomstrinnet er det foreløpig behov for fagene norsk, matematikk, krle, samfunn, naturfag, musikk, mat & helse, kroppsøving, engelsk, tysk, spansk og fransk. Det kan også bli ledig en funksjon som rådgiver ved en av ungdomsskolene.

Kvalifikasjoner

Det kreves godkjent undervisningskompetanse for tilsetting som lærer i grunnskolen. Tilsetting forutsetter framlegging av gyldig politiattest.
Personlige egenskaper
Vi ønsker oss dyktige klasseledere som setter elevens læring i sentrum, og som evner å samarbeide og bygge gode relasjoner. Samtidig er vi opptatt av å få flere engasjerte leselærere, og lærere med gode digitale ferdigheter med på laget.

Vi tilbyr

Lønn og tilsettingsvilkår er i samsvar med lov, forskrifter og regulativ. Det er pliktig medlemskap og gode ordninger i Statens Pensjonskasse.

 

Søknadsfrist: 01.03.2020

 

Arbeidsgiver: Lindesnes kommune
Stillingstittel: Ledige lærerstillinger
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4194368246
Stillinger: 1
Startdato: 01.08.2020

Arbeidssted Ytre Sandgate 25, 4514 Mandal

 

Kontaktinformasjon

Hilde Cathrine Tørressen
Rektor Øyslebø barne- og ungdomsskole
91657792

Morten Gabrielsen
Rektor Vigeland ungdomsskole
47615624

Nina Skagestad
Rektor Vassmyra ungdomsskole
92641465

Anne Kirsten Romsaas
Rektor Blomdalen ungdomsskole
47336396

Gunn Hilde S. Torstrup
Rektor Spangereid skole
47452907

Aslaug Reitan
Rektor Nyplass skole
91810538

Trond Storaker
Rektor Ime skole
95804814

Sten Rune Askildsen
Rektor Holum skole
90986233

Signe Roland
Rektor Furulunden skole
95026390

Anette Stray
Rektor Frøysland skole
41674287

Erik Tronstad
Fagsjef skole
95229779
[email protected]

Har du lyst til å jobbe på Norges sydspiss? Lindesnes er landets sydligste kommune med om lag 23.000 innbyggere og 2000 ansatte. Kommunen er en av de største på Agder.

Mandal er kommunens by, og vi har de seneste årene hatt en formidabel by- og stedsutvikling, med et godt handelstilbud og et næringsliv i vekst. Det er en attraktiv kommune å bo i, med gode bo- og oppvekstmiljøer, og gode muligheter for jobb og utdanning. Kommunen har et rikt kulturliv, levende by og bygder, flotte naturområder fra hav til hei, og vi har et mangfoldig aktivitetstilbud for innbyggere i alle aldre.

Lindesnes er et godt sted å bo og leve. Bli med på laget vårt!

 

 

Del stillingen

Selskap

Lindesnes kommune

Kontaktinfo

  • Se kontaktperson pr skole i utlysing.
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf:

Lokasjon

  • Lindesnes
  • Mandal
  • Marnardal

Søknadsfrist

Mars 1, 2020