Nyopprettet fastlegehjemmel – (0 -hjemmel) Tvedestrand Legesenter

 

Tvedestrand, en sjarmerende sørlandsby med en fantastisk skjærgård og kort avstand til større byområder både i øst og i vest. I Tvedestrand får du gode helsetjenester, varierte bomiljøer med mulighet for sjø nære tomter og et mangfoldig kulturliv.

Tvedestrand kommune har 2 veldrevne legekontor – Tjenna Legekontor og Tvedestrand Legesenter som begge holder til i Tvedestrand sentrum.
Tvedestrand kommune ønsker å bedre fastlegehverdagen og gjøre tjenesten mer robust og lyser nå ut en nyopprettet fastlegehjemmel (0-hjemmel).
Fastlegen vil være selvstendig næringsdrivende i kontorfellesskap med de tre andre legene ved Tvedestrand Legesenter, som alle er erfarne og spesialister i allmennmedisin. Tvedestrand Legesenter er en trivelig arbeidsplass i nyoppussede lokaler og er samlokalisert med en spesialist i idrettsmedisin og en kiropraktor.

Fra Tvedestrand er det kort kjørevei til Sørlandet sykehus, avdeling Arendal.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 22.10.2023
Arbeidsgiver: Tvedestrand kommune
Sted: Tvedestrand
Stillingstittel: Nyopprettet fastlegehjemmel ved Tvedestrand Legesenter (0 -hjemmel)
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4707826279

Arbeidsoppgaver

Vanlig kurativt legearbeid
Deltagelse i interkommunal legevakt i Arendal på ordinære vilkår.
Som fastlege kan kommunen hvis behov pålegge inntil 7,5 timer pr. uke med kommunalt arbeid, lønn og praksiskompensasjon etter avtale.

Kvalifikasjoner

Norsk autorisasjon som lege.
Gjennomført turnus/LIS 1.
Spesialist i allmennmedisin eller under spesialisering i allmennmedisin.
Beherske norsk skriftlig og muntlig.
Beherske bruk av IKT-verktøy.
Det stilles krav om politiattest.

Personlige egenskaper

Det blir lagt vekt på gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner, samt personlig egnethet for privat allmennpraksis.

Vi tilbyr

Tvedestrand kommune er godkjent utdanningsvirksomhet og tilbyr ALIS avtale med utvidet tilskuddsordning for allmennleger i spesialisering.
Tvedestrand Legesenter kan utvise stor fleksibilitet for oppstartsdato.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønske om reservasjon ikke tas til følge.

 

Søk på stillingen her.

 

Adresse: Hovedgata 42, 4900 Tvedestrand, Norge

Kontaktinformasjon

Kristin De Lange Johannessen, Avdelelingsleder
Telefon: 975 25 290
E-post: [email protected]

Bodil Aasvang Olsen, Fastlege
Telefon: 932 58 094
E-post: [email protected]

Ingeborg S. Steinsrud, Kommuneoverlege
Telefon: 470 00 992
E-post: [email protected]

 

Om arbeidsgiveren

Trives du med utfordringer og fornyelse, og har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? I Tvedestrand kommune vil du møte dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi ser etter engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon. Har du lyst til å være vår nye kollega? Søk på våre ledige stillinger.

Den kommunale arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingene.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønske om reservasjon ikke tas til følge.

 

Del stillingen

Selskap

Tvedestrand kommune

Kategorier

Kontaktinfo

  • Anne Karen Birkeland
  • Tittel: Sektorleder
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: 90 77 37 17

Lokasjon

  • Tvedestrand

Søknadsfrist

August 15, 2023