GJE-Webcruiter-1170x300

 

Rådgiver planlegging

 

Virksomhet for plan, oppmåling og bygg, Gjerdrum kommune

Om stillingen

Virksomhet for plan, oppmåling og bygg søker etter en ny medarbeider, og ønsker å styrke vår planleggingskompetanse. Virksomheten har ansvaret for utarbeidelse, behandling av og oppfølgning av kommuneplaner, reguleringsplaner, byggesaksbehandling og tilsyn, oppmåling, seksjonering og matrikkelføring. Virksomheten har også ansvar for oppfølgning av naturskadeloven, og vil være sentral i oppfølgning av kartlagte skredsoner mm. Ny planlegger vil få anledning til jobbe både med arealplaner og samfunnsplanoppgaver.

Gjerdrum er i vekst, og som kommuneplanlegger vil du spille en nøkkelrolle i å håndtere og fasilitere denne utviklingen. Ditt arbeid vil være med på å forme kommunens fremtid og bidra til en bærekraftig utvikling.

Varierte og Spennende Prosjekter

Gjerdrum er vert for en rekke byggeprosjekter, fra boligutvikling til infrastrukturforbedringer. Som planlegger vil du ha muligheten til å arbeide med varierte og spennende prosjekter som vil utfordre og utvide din faglige kompetanse.

Arbeidsmiljø

Gjerdrum kommune har et støttende arbeidsmiljø som verdsetter kompetanse, samarbeid og innovasjon. Du vil jobbe sammen med et engasjert team av fagfolk, og din innsats vil bidra til å skape et positivt og dynamisk arbeidsmiljø.
Vi leter etter deg som vil være en del av et voksende samfunn hvor dine ferdigheter og erfaringer blir verdsatt, hvor du har muligheten til å påvirke til positiv endring.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 08.12.2023
Arbeidsgiver: Gjerdrum kommune
Sted: Gjerdrum
Stillingstittel: Rådgiver planlegging
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4730851538

Arbeidsoppgaver

Du vil få ansvar for oppfølgning av både arealplanoppgaver og samfunnsrelaterte planoppgaver.
Avhengig av kompetanse vil vi ønske ditt bidrag inn i andre sentral utviklings- og innovasjonsprosesser i Gjerdrum Kommune.
Utarbeidelse av planverk løses ofte ved bruk av ekstern bistand, så du må være forberedt på å anskaffe og styre ekstern konsulentbistand.

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning innen areal- eller samfunnsplanlegging, fortrinnsvis på masternivå.
Erfaring fra offentlig forvaltning.
Erfaring fra statistikk, analyse og prosjektarbeid vil være en fordel
Erfaring med å koordinere ulike fagområder og team
God forståelse for samspillet mellom politikk og administrasjon
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
God digital kompetanse

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har god breddekunnskap, god prosessforståelse og god formidlingsevne.
Du må kunne jobbe strukturert og selvstendig og ta ansvar for framdrift i egen portefølje.
Du må ha gode samarbeidsevner.
I en liten kommune kan det dukke opp både store og små oppgaver som man håndtere, så vi ser etter deg som er positiv og tilpasningsdyktig.
Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr

Vi er opptatt av å rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere. Derfor jobber vi mye tverrfaglig. Ny kandidat i stillingen vil få mulighet til være med i mange spennende prosesser tilknyttet organisasjons-, steds- og samfunnsutvikling.
Konkurransedyktig lønn
Mulighet for faglig utvikling innenfor ansvarsområdene
Mulighet for å være med på utvikle Gjerdrum kommune
Gode pensjonsvilkår gjennom KLP
Gratis parkering
Godt fagmiljø med motiverte kollegaer, som engasjerer og utvikler.
Fleksibel arbeidstidsordning og mulighet for hjemmekontor.

Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. Kopier av attester og vitnemål må lastes opp digitalt med søknaden. Gjerdrum kommune praktiserer meroffentlighet ved tilsetninger. Dersom det etter kommunens vurdering ikke foreligger særskilt grunn for å bli unntatt offentlighet, vil søknaden bli offentliggjort. Søkeren blir orientert og får muligheten til eventuelt å trekke søknaden sin før offentliggjøring jf. offentleglova §25.

 

Søk på stillingen her.

 

Gjerivegen 1, 2022 Gjerdrum, Norge

 

Kontaktperson:

Berit Serdal Adriansen, Virksomhetsleder Plan, oppmåling og bygg
Telefon: 41462584
E-post: [email protected]

 

Gjerdrum er en kommune i sterk vekst, sentralt på Romerike og midt mellom Oslo og Gardermoen. Kommunen har rundt 7 000 innbyggere og er en meget attraktiv bokommune. Gjerdrum er geografisk sett en liten kommune ­- 10 km fra sør til nord, og fra øst til vest. Kommunesenteret er Ask, med flere dagligvarebutikker, kafeer og restauranter og et antall spesialforretninger. Gjerdrum ligger landlig til og byr på unike muligheter for friluftsliv med turstier, fiskevann og skiløyper. Kommunen har et bredt og aktivt idrettstilbud og et mangfoldig kulturliv med Gjerdrum kulturhus, kulturuker, egen festival, teater, korps og kulturskole.

Vi ser etter ledere og medarbeidere som er framtidsretta, rause, entusiastiske og modige. Vi tenker helhet, ser muligheter og handler sammen. Les mer om kommunen på våre hjemmesider.

Del stillingen

Selskap

Gjerdrum kommune

Kategorier

Kontaktinfo

  • Berit Serdal Adriansen
  • Tittel: Virksomhetsleder Plan, oppmåling og bygg
  • E-Post: [email protected]
  • Mobil/Tlf: 414 62 584

Lokasjon

  • Gjerdrum

Søknadsfrist

Februar 4, 2024