Vernepleier

 

Omsorg, Nord-Odal kommune

Om stillingen

Småbruket bokollektiv har ledig stilling som vernepleier i 100% stilling. Turnus med dag/kveld og langvakter hver 4. helg.

Det er 6 leiligheter samlokalisert på Småbruket samt at vi yter tjenester utenfor bokollektiver. Vi jobber i andres hjem og brukermedvirkning er viktig for oss. På Småbruket har vi fokus på at de som bor der skal ha det godt og mestre hverdagen sin. Det ytes mye tjenester felles. Det er viktig at du er aktiv og kreativ og at du tør å by på deg selv. 7 personer mottar tjenester fra ei personalgruppa som består av 6,19 årsverk. Brukerne er i alder 20 til 67 år.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 22.10.2023
Arbeidsgiver: Nord-Odal kommune
Sted: Sagstua
Stillingstittel: Vernepleier
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4715167585

Arbeidsoppgaver

Bistå brukerne til å mestre hverdagen og å ha en meningsfull fritid.
Fagansvarlig i samarbeid med leder
Medisinsk ansvarlig i samarbeid med leder
Daglig ledelse i samarbeid med leder
Faglig veiledning av personalet
Medansvar i at tjenester ytes etter gjeldende lov, forskrift og veileder.

Kvalifikasjoner

Bachelor i vernepleie
Erfaring fra lignende arbeid
Førerkort er påkrevd
Personlige egenskaper
Faglig fokus
Engasjement for brukergruppa
God på relasjonsbygging
Være humørfyllt og ha fokus på det positive
Løsningsorientert
Gode holdninger
Kan å lage mat
Kreativ
Igangsetter av aktivitet
Uredd og tør å by på deg selv

Vi tilbyr

En spennende og utfordrende arbeidsplass
Gode og engasjerte kollegaer
Humor og arbeidsglede
Bedriftshelsetjeneste
Pensjonsordning
Lønn etter tariff

Annet

Vi henstiller søkere om å skrive søknadsbrev og CV direkte i søkeportalen og ikke legge disse som vedlegg. Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Søknaden vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunens vurderinger ikke foreligger en særskilt grunn til unntak, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Dersom attester og vitnemål ikke legges ved den elektroniske søknaden, ber vi om at disse tas med til et eventuelt intervju.

Nord-Odal kommune ønsker å gjenspeile befolkningen for øvrig og være en mangfoldig organisasjon. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, etnisitet oppfordres til å søke.

 

Søk på stillingen her.

 

Adresse: Herredsvegen 2, 2120 Sagstua

Kontaktinformasjon

Eva Lukassen, Enhetsleder Småbruket bokollektiv og heldøgnsbolig
Telefon:  +47 918 33 541

 

Om arbeidsgiveren

Nord-Odal ligger midt på Østlandet og har ca. 5.000 innbyggere. Administrasjonssenteret Sand, ligger vakkert til ved Storsjøen med kort vei til Kongsvinger, Hamar og Gardermoen. Oslo ligger bare 1 time unna, med gode kollektivforbindelser. Kommunen er kjent for å ha et rikt kultur- og idrettsmiljø. Det nye prisbelønnede bygget Samling med blant annet kommunens bibliotek, Milepelen kulturhus og Prestgarden kulturfellesskap med tilhold på Sand prestgård, bidrar til et særs aktivt kulturliv med festivaler, teater, kino, pubkvelder og konserter. Dugnadsaktiviteten er høy og gir gode muligheter til å få nye venner.

Nord-Odal har et godt næringsliv som skaper arbeidsplasser både for egne innbyggere og for folk utenfor kommunen. Kommunen er den største arbeidsgiveren, og nummer to er Mapei AS som er markedsledende innen kjemiske byggevarer. Andre større bedrifter finner du blant annet innen transport og bygg og anlegg.

Ønsker du å bosette deg her, har kommunen et variert tilbud på byggeklare tomter med beliggenhet. Det er også ledige leiligheter i nye bygg sentralt i kommunen.

Kontakt oss på [email protected]

Del stillingen

Selskap

Nord-Odal kommune

Kategorier

Kontaktinfo

  • Klikk på aktuell stilling for mer informasjon
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf:

Lokasjon

  • Sagstua

Søknadsfrist

Oktober 5, 2023